Modenhed og Governance - Peak Consulting Group A/S

Modenhed og Governance

Modenhed og Governance

Har du behov for at vide, hvordan I tilpasser jeres anvendelse af best practices, så de(n) er skræddersyet til jeres behov?

Det første store skridt er typisk i forbundet med at styrke leveranceorganisationen, og er oftest at opgradere udvalgte medarbejdere med en certificering. Det kræver dog en hel del mere end ny-certificerede medarbejdere, for at sikre en bedre kontrol i leveranceorganisationen samt forankringen i linjeorganisationen.

Udfordringerne er typisk:

Styrkelse af linje- og leveranceorganisationen i forhold til projekteksekvering skal baseres på dèn sammensætning af kompetencer, samt de elementer fra forskellige best practices, der understøtter netop de behov og den kompleksitet, der findes i jeres organisation.

Vurdering

Organisationens karakteristika

Ved at vurdere jeres organisations karakteristika og den kompleksitet der findes i jeres linje- og leveranceorganisation, kan I begynde at identificere netop de best practices og/eller elementer herfra, der bringer mest værdi ind i jeres forretning. Dette sker emsempelvis gennem styrkelse af jeres linje- og leveranceorganisation i forbindelse med projekteksekvering.

Hvor starter vi?

Vi starter der, hvor du og din organisation befinder jer.

Når Peak hjælper organisationer med at vælge og implementere den kombination af best practices, der for organisationen er den optimale, tager vi hensyn til organisationens situation, erfaring og modenhed. Derfor får du praktisk anvendelige og pragmatiske værktøjer, der hjælper jer videre nu og her – og som kan udvikles i takt med, at jeres modenhed stiger.

Uanset om I ønsker at optimere enkelte af jeres eksisterende skabeloner, eller har behov for en genovervejelse af anvendelsen af Best Practices, så rådgiver vi gerne om, hvad der giver mest værdi netop i jeres virksomhed, samt hvordan I kommer i gang.

Du er velkommen til at kontakte os

Info@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880

Jens Christensen
Jens Christensen

Management konsulent
tlf. 2075 9420

Send en e-mail

Læs vores cases

KU - Københavns universitet

Retsmedicinsk Institut, KU

Udvikling af ny projektmodel og kulturændring på Retsmedicinsk Institut, Københavns Universitet Retsmedicinsk Institut gennemgik en kulturændring og blev skarpere i

Læs mere »

Relevant artikler