Modenhed og Governance - Peak Consulting Group A/S

Ekspertiser

Modenhed og Governance

Modenhed og Governance

Har du behov for at vide, hvordan I tilpasser jeres anvendelse af best practices, så de(n) er skræddersyet til jeres behov?

  Det første store skridt er typisk i forbundet med at styrke leveranceorganisationen, og er oftest at opgradere udvalgte medarbejdere med en certificering. Det kræver dog en hel del mere end ny-certificerede medarbejdere, for at sikre en bedre kontrol i leveranceorganisationen samt forankringen i linjeorganisationen. Udfordringerne er typisk:

  • Skal best practices udarbejdes, så de(n) understøtter alle typer af projekter/ændringsinitiativer – eller skal nogle fravælges?
  • Skal alle kompetencer, processer, skabeloner og værktøjer indenfor projekteksekvering være lige avancerede?
  • Er det nødvendigt at løfte medarbejderkompetencen i de styrende organer og i linjeorganisationen for at sikre en højere grad af succes i projektet?

Styrkelse af linje- og leveranceorganisationen i forhold til projekteksekvering skal baseres på dèn sammensætning af kompetencer, samt de elementer fra forskellige best practices, der understøtter netop de behov og den kompleksitet, der findes i jeres organisation.

Ved at vurdere jeres organisations karakteristika og den kompleksitet der findes i jeres linje- og leveranceorganisation, kan I begynde at identificere netop de best practices og/eller elementer herfra, der bringer mest værdi ind i jeres forretning. Dette sker emsempelvis gennem styrkelse af jeres linje- og leveranceorganisation i forbindelse med projekteksekvering.

Vi starter der, hvor du og din organisation befinder jer. Når Peak hjælper organisationer med at vælge og implementere den kombination af best practices, der for organisationen er den optimale, tager vi hensyn til organisationens situation, erfaring og modenhed. Derfor får du praktisk anvendelige og pragmatiske værktøjer, der hjælper jer videre nu og her – og som kan udvikles i takt med, at jeres modenhed stiger.

Uanset om I ønsker at optimere enkelte af jeres eksisterende skabeloner, eller har behov for en genovervejelse af anvendelsen af Best Practices, så rådgiver vi gerne om, hvad der giver mest værdi netop i jeres virksomhed, samt hvordan I kommer i gang.

 


Udvalgte artikler om modenhed og governance

 

projekteffektivitet

  • Få indsigt i principperne bag selv-kørende teams og Fit-for-Purpose leverancer, så du bedre kan håndtere tidskritiske og komplekse leverancer.

    Jens Christensen

    Fagansvarlig for Agil projektledelse

Peak arrow
Peak arrow

Relevante kurser

Vi har en del kurser om projektledelse. Kig vores kursuskalender igennem og find det rigtige kursus til dig