Projektledelse i den offentlige sektor - Peak Consulting Group A/S

Projektledelse

Projektledelse i den offentlige sektor

Få indsigt i den offentlige sektor

Den offentlige sektor og projektarbejde

Vi tilbyder en fokuseret og praksisorienteret projektlederuddannelse med mulighed for at træne metoder og projektværktøjer, så du bliver komfortabel med at anvende dem i “den virkelige verden”.

Beskrivelse

Generel projektledelse sætter dig, som deltager, i stand til at udvikle og styre projekter professionelt i politisk styrede organisationer gennem hele projektets livscyklus.

  1. Modul 1 fokuserer på grundlæggende projektværktøjer. Her lærer du at planlægge og gennemføre arbejdsopgaver i samarbejde med og gennem involvering af øvrige projektaktører.
  2. Modul 2 har fokus på træning fremfor undervisning. Modulet indledes med teoretiske og metodemæssige input om gruppedynamikker og facilitering, hvorefter du og de andre deltagere arbejder med at gennemføre et opstartsseminar for et projekt.
  3. Modul 3 giver dig en grundig forståelse for egne ledelsesmæssige præferencer samt kommunikation om forandringsprojektet og konflikthåndtering. Du lærer desuden at håndtere overlevering og nedlukning af projekter samt projektevaluering med henblik på at skabe læring i projekter.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som er kommende projektleder, projektleder med begrænset erfaring eller med erfaring fra mindre projekter. For at kunne deltage på denne uddannelse skal du være ansat i et ministerium, styrelse eller institution.

Formål

Du opnår kompetencer i professionelt at udvikle og drive projekter i en politisk styret organisation gennem hele et projekts livscyklus.

Forudsætninger

Det er en fordel at have lidt projekterfaring, f.eks. med mindre projekter eller som projektdeltager. Der stilles dog ingen formelle forudsætninger for deltagelse.

Metode

ACTION LEARNING – alle moduler (sessioner) er designet med udgangspunkt i, at læringen skal være umiddelbart anvendelig på deltagernes egne projekter. Derfor anvendes cases og situationer fra den “virkelige” verden i udstrakt grad.

Tilmelding til denne uddannelse skal ske via Campus eller ved at ringe til Peak.

  • Værdien af porteføljestyring kommer ikke fra rapporter, men fra beslutninger.

    Jannik Sørensen

    Fagansvarlig for porteføljestyring og PMO i Peak

Peak arrow

Relevante kurser

Vi har en del kurser om projektledelse.
Kig vores kursuskalender igennem og find det rigtige kursus til dig

Læs mere
Peak arrow