Virtuelle kurser – sammen hver for sig

Virtuelle kurser – sammen hver for sig

Vi har afholdelsesgaranti på vores virtuelle kurser i april og maj

Peak Consulting Group ApS»Virtuelle kurser – sammen hver for sig

Virtuelle kurser – sammen hver for sig

Efter statsministerens seneste udmelding, afholder vi en række af vores populærere kurser i april og maj - men vi gør det virtuelt.

 

Det betyder, at du nemt og tilgængeligt deltage og få den nyeste viden, kompetencer og certificering, selvom meget af landet stadig er lukket ned. Det kan du gennem vores innovative undervisning, der giver dig som kursusdeltager nem adgang til at deltage på afstand – enten hjemmefra eller fra arbejdspladsen. Vores virtuelle løsning gør det muligt for dig som virtuel deltager at deltage på samme måde, som hvis du sad fysisk i vores undervisningslokaler.

Vi siger farvel til at aflyse kurser

Vi har afholdelsesgaranti på vores virtuelle kurser i april og maj måned. Din tilmelding på et kursus med afholdelsesgaranti giver dig garanti for, at kurset bliver afholdt. I en tid fyldt med aflysninger og forstyrrede rutiner, skal du ikke også bekymre dig om, at din faglige udvikling også går i stå eller at du spilder dine penge på tabt undervisning.

projektledelse

Du møder din danske underviser ”live”

Når du deltager på et af vores virtuelle kurser, møder du din underviser ”live”, og du får rig mulighed for at interagere med underviseren og de andre deltagere på kurset. Ligesom på vores fysiske kurser er der også et begrænset antal deltagere, så du er sikret tid til sparring med underviseren. Forud for kurset får du desuden tilsendt en fysisk pakke med dit forberedelsesmateriale, kursusmateriale samt manual, så du er godt klædt på til kursets virtuelle start.

Hvordan fungerer det?

Vi bruger teknologier, der giver dig det bedste fra vores fysiske kurser og virtuelle univers. Oplevelsen ved at deltage virtuelt er den samme, som den du kan opleve ved at være fysisk tilstede i undervisningslokalet. Den eneste forskel er, at du kan deltage på kurset fra dit hjem, kontoret eller en anden lokation. Med den nyeste teknologi er det nemlig som at være der selv. Det eneste, du skal bruge, er en computer med adgang til internettet og et headset med mikrofon.

Som en ekstra fordel, bliver alle vores virtuelle kurser optaget, så du har mulighed for at gense forskellige dele af kurset, hvis du blev forstyrret eller hevet væk fra undervisningen undervejs på kurset.

Hvad er fordelene ved virtuelle kurser?

Ved at deltage virtuelt kan du:

  • Tilegne dig viden hjemmefra eller på kontoret. imens du tilgår et live-kursus
  • Interagere med underviseren og de andre deltagere
  • Få tilsendt de samme fysiske kursusmaterialer
  • Tage din certificering online
  • Gense forskellige dele af kurset, hvis du blev forstyrret eller hevet væk fra undervisningen undervejs
  • Være sikker på, at kurset bliver gennemført

Book dit virtuelle kursus med dansk underviser

PRINCE2 Foundation 20.-22. april

PRINCE2 Agile Practitioner 27. – 29. april

Change Management Foundation 4.-6. maj

Vi afholder igen tilstedeværelseskurser!

Alle gældende retningslinjer bliver overholdt, du får din egen håndsprit, bordene er mindst 1 meter fra hinanden og deltagerantallet er max 10 personer. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores kurser med afholdelsesgaranti:

 

Du kan se alle vores kurser i  kursuskalenderen og finde dit næste kursus. Vi glæder os til at afholde kursus for dig!